Nakon dodjele povijesne nagrade 'Best in Test' od strane Testfakta u prosincu 2013.g. , ugledna švedska testna organizacija Testfakta ponovo bira POWER BULL premium bateriju kao pobjednika i dodjeljuje mu titulu 'Best in Test'.

Power Bull P6205 bio je predmet ovog usporednog testa i pobijedio je sa ukupnom ocjenom od 4,3 boda, što je ostavilo vodeće konkurente proizvođače Exide, Bosch, Varta itd. u pozadini. Banner akumulator dobio je 4,6 bodova u kategoriji testiranja kapaciteta što je daleko najbolja ocjena od svih proizvoda na testu. To je osobito važno imajući u vidu da je količina pohranjene energije u Ah ključ za dugi vijek trajanja akumulatora u vozilima s visokim zahtjevima električnog sustava.

Banner Power Bull dobio je apsolutno najveću ocjenu odnosno 5,0 bodova u kategoriji testiranja sposobnosti punjenja. Ovi rezultati pokazuju da Banner akumulator zahtijeva najkraće vrijeme za punjenje akumulatora nakon hladnog starta svih testiranih akumulatora. To je izrazito koristan pokazatelj za vozače koji voze kraće relacije, tipična gradska vožnja.

Bannerov komercijalni CEO, g. Andras Bawart kaže: "Mi smo jako zadovoljni sa ponovljenom ocjenom 'Best in Test' koju je Testfakta dodijelila našem Power Bull akumulatoru. Naime, Švedska organizacija nositelj je regularnih i ozbiljnih testova akumulatora već duži niz godina. Ova nova pobjeda i ocjena 'Best in Test' je daljnji dokaz da proizvodimo i prodajemo priznate kvalitetne proizvode."

Pogledajte rezultate.

 

 
w Povratak na vrh