Porsche Croatia, uvoznik Audi automobila za RH,  jednom godišnje organizira natjecanje ovlaštenih servisnih partnera i dodjeljuje titulu Audi Top Servis.

Glavni kriteriji za bodovanje su

  • zadovoljstvo kupaca
  • kvaliteta i količina obavljenih usluga
  • stručnost servisnih djelatnika
  • kvaliteta tehničke opremljenosti.

Auto Hrvatska Audi centar u Zadru je u svim kategorijama imao odlične rezultate pa je u jakoj konkureciji zaslužio titulu najboljeg Audi ovlaštenog servisa u Hrvatskoj za 2016. godinu.

U Zadru ne kriju oduševljenje pobjedom i  titulom, a posebno su zahvalni korisnicima koji su svojim zadovoljstvom i višestrukim povjerenjem pridonijeli osvajanju ovog priznanja. Djelatnicima je nagrada dodatni poticaj za još veće ulaganje u stručnost i izvrsnost koju vlasnici premium marke automobila od njih očekuju.

Ovlašteni servisni centar za Audi vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici. Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača, a lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup i brzu uslugu.

Podaci o Auto Hrvatska Audi centru u Zadru:
Auto Hrvatska Automobli d.o.o. / Podružnica Zadar  / Franka Lisice 85, Zadar
Tel: 023 344 810 / E-mail: audi@autohrvatska.hr  /  www.autohrvatska.hr
Radno vrijeme PON – PET 07:00 - 18:00 sati,  SUBOTA 08:00 - 13:00 sati

 
w Povratak na vrh