U prekrasnom morskom ambijentu Portus Beach bara u Marini Dalmacija u Sukošanu, u četvrtak, 27.9. obilježena je proslava 55 godina suradnje tvrtke Auto Hrvatska, Volkswagena i Audija u Zadru.

Vremeplov unatrag 55 godina započeo je netom uz zalazak sunca gdje su brojni uzvanici uživali uz taktove evergreen hitova jazz sastava A.J.Jazz Trio uz vokalnu uzvedbu Elene Stelle a slavlje se nastavilo uz nezaboravne hitove 80-tih i 90-tih godina dj-a  Domagoja Veršića.

Tom prigodom predstavljeni su novi modeli vozila iz obitelji Volkswagena i Audija. Gosti su tijekom večeri mogli razgledati novi Volkswagen Touareg, Arteon, T-Roc, Passat, UP! I Tiguan. Ljubitelji Audija sa velikim zanimanjem razgledali su novi Audi Q8, A7 i A6 i podsjetili se na uz već dobro poznate A3 i Q2 modele.

Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji se u osvrnuo na dugogodišnju suradnju i prisutnost Auto Hrvatske u Zadru te naglasio kapacitet i komparativne prednosti Poslovnog centra Zadar u sklopu kojeg posluju prodajno-servisni centri za Volkswagen i Audi vozila.

U prigodnom govoru Vuksan-Ćusa se posebno zahvalio svim okupljenima na 55 godina povjerenja Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u Zadru te je tom prigodom predstavio management tvrtke Auto Hrvatska Automobili i voditelje prodaje i postprodaje prodajno-servisnih Audi i VW centara u Zadru.

 

Informacije o Poslovnom centru Zadar

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru, omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi/noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje:

  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila
  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za VW vozila
  • Ovlašteni servisni centar za Škoda vozila
  • Centar rabljenih vozila
  • AH Servis - servis za sve marke vozila
  • Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila

Ovlašteni servisni centar za VW, Audi i Škoda vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.

Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.

U servisu za sve marke vozila moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.  

Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u salonima za VW i Audi vozila izloženi su uvijek najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina  kupnje vozila.

U sklopu poslovnog centra posluje i Centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila i ponudom usluga kupnje, zamjene i otkupa, mogućnošću financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom u mogućnosti smo ponuditi i druge načine  plaćanja,  poput  financiranja putem leasinga te putem kredita banaka, financiranje kreditnim karticama do čak 60 rata.

Kupcima je omogućena uz uslugu“staro za novo“ i  i zamjena vozila po principu „staro za staro“, odnosno kupci mogu svoje rabljeno vozilo ostaviti u zamjenu za drugo vozilo.  Ukoliko kupci žele svoje vozilo zamijeniti, u mogućnosti smo ponuditi besplatnu procjenu vozila.

Kontakt centra:          

Auto Hrvatska Automobli d.o.o. / Podružnica Zadar  / Franka Lisice 85, Zadar

Tel: Besplatni telefon  0800 1952 / E-mail: ahazadar@autohrvatska.hr  /  www.autohrvatska.hr

 
w Povratak na vrh