Ingolstadt, 22. travnja 2016. – Audi je napravio A6 i A7 Sportback* serije još ekskluzivnijima. Vanjština modela Limousine i Avant postala je nešto oštrija, dok svi modeli uključuju unaprjeđenja unutrašnjosti i nove stavke opreme. Ova nadopunjena obitelj limuzina uskoro će se moći naručiti u cijelom svijetu.

Isporuke će krenuti u ljeto.

Kvaliteta, dizajn i tehnologija – to su ključni argumenti prodaje za Audijeve limuzinske modele. S početkom nove modelne godine marka provodi unaprjeđenja svoje game. Izvana, promjene prednjeg kraja ističu vodoravnu liniju automobila: Audi A6* i Audi A6 Avant* uključuju odvažne konture koje okružuju otvore za zrak u novom donjem, prednjem spojleru te prečke u crnoj sjajnoj boji koje vodoravno dijele poprečne ventilacijske rešetke. Bočni prag i stražnji branik također su oštrije izvedeni. Novi difuzor predstavlja završni detalj donjeg dijela stražnjeg kraja.

Uz opcijski S line exterieur paket, A6 modeli imaju novu prednju masku hladnjaka s tijelom koje je obojano u mat crnu boju te sa sjajnim kromiranim prečkama. Uočljive kromirane prečke naglašavaju bočne ventilacijske otvore; izvedbe s prilagodljivim tempomatom također su ukrašene kromiranim prstenima.

Dvije nove, odvažne boje karoserije – Matador crvena i Gotland zelena – predstavljaju osvježenje u ponudi boja modela Audi A6 i Audi A7; Gotland zelena je također dostupna i za S modele. Boja Java smeđa – prethodno ekskluzivno dostupna za model Audi A6 allroad – sada je također dostupna za modele Audi A6, A6 Avant i A7 Sportback. Za Sedan i Avant izvedbe dostupne su dvije nove izvedbe kotača, a tri za izvedbu A7 Sportback.

 
w Povratak na vrh