Upoznajte Ford Kugu

Dizajnerske značajke

Kuga ima mnoge dizajnerske detalje koje je razlikuju od ostalih modela. Njen sportski prednji kraj uključuje mišićavu trapezoidnu rešetku, opcijska bi-ksenonj prednja svjetla u obliku dragulja i kromirane otvore za zrak u prednjim bočnim spojlerima. Sa strane, istaknuti lukovi kotača naglašavaju njene atletske linije, koje su dodatno naglašene privlačnim dvostrukim kromiranim ispušnim cijevima.

Najniža CO2 emisija u klasi

Kugin inteligentni pogon na sve kotače (AWD) pomaže u postizanju izuzetno niske potrošnje goriva od 6,4 litre na 100 km. Da ne spominjemo najnižu CO2 emisiju u AWD klasi modela od 169 g/km. A ako odaberete model s pogonom na prednje kotače, CO2 emisije su 165 g/km.

Certifikat za alergije TÜV agencije, irskog i britanskog društva astmatičara

Ako vi, ili član vaše obitelji pate od alergija, biti ćete sretni sa slijedećom činjenicom: svi materijali koji se koriste unutar modela Kuga su u potpunosti testirani kako bi se zadovoljili anti-alergijski zahtjevi TÜV TOXPROOF kriterija za unutrašnjost automobila, priznate njemačke TÜV Produkt and Umwelt GmbH  agencije, koja postavlja njemačke standarda kvalitete. Također imaju odobrenje od britanske fondacije za alergije.

Pogled u budućnost

Uvijek tražimo načine smanjenja našeg utjecaja na okoliš. Skoro sva naša vozila i njihovi sastavni dijelovi (do 95%) se mogu ponovo upotrijebiti na drugim vozilima ili drugim proizvodnim procesima. Izolacija od buke u našim vozilima je napravljena od iskorištenih traperica i obnovljenih presvlaka.
 

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije

CENTAR ZAGREB

  • Heinzelova 70
  • 10000 Zagreb
  • tel. +385 (1) 6167 764
  • peugeot@autohrvatska.hr
  • qPON – PET 08:00 - 18:00 sati
  • SUBOTA 08:00 - 13:00 sati
Pogledajte sve kontakte m
w Povratak na vrh