Upoznajte Fiestu

“Privlačni Verve Concept je bila prva indikacija kako se kinetički dizajn može primijeniti na mali automobil i potaknuo je mnoga pitanja, a najčešće je 'Možete li doista izraditi ovaj koncept?' Za mene, nova Fiesta odgovara na ovo pitanje sa čvrstim 'Da'. To je pravi Verve, bez kompromisa.”
Martin Smith, Izvršni direktor zadužen za dizajn, Ford of Europe

Od prednjeg prema stražnjem kraju, potpuno nova Fiesta izražava prisutnost i individualnost.

Nosi prepoznatljivo, istaknuto Fordovo 'lice'. Najuočljiviji su velika, izokrenuta trapezoidna donja maska hladnjaka i veliki, središnji Fordov znak, koji su karakteristični kako za Verve Concept, tako i za moderna vozila Fordove obitelji.

Kromirani i sjajni elementi su selektivno uporabljeni, kao draguljarski naglasci, kako bi se izrazila elegancija i profinjenost. Donja maska posjeduje ovaj efekt sa čistim, preciznim kromiranim obrubom.

Maska je obrađena s razdjelnom, vodoravnom šipkom registarske pločice i uokvirena dinamičkom prednjom strukturom, oblikovanom kao da je par 'napetih mišića' postavljen sa svake strane poklopca motora.

Primjena takvog snažnog lica stvara dojam snage i sportskih karakteristika, ali koji je s druge strane prijateljski i povezujući.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije

Centar Zagreb

  • Heinzelova 70
  • 10000 Zagreb
  • tel. +385 (0)1 6449 915
  • ford@autohrvatska.hr
  • qPON – PET 08:00 - 18:00 sati
  • SUBOTA 09:00 - 13:00 sati
Pogledajte sve kontakte m
w Povratak na vrh