Japanski proizvođač guma Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. ponovno se udružio s prvoligašem AC Milanom kako bi napravio novi zajednički video. Video pod naslovom „Potjera u Milanu“, počinje se prikazivati danas, 10. prosinca, 2015. na globalnoj razini.
Toyo Tires je razvio niz suradničkih kampanja s AC Milanom u sklopu njihova sponzorskog ugovora. U najnovijem videu se pojavljuju zvijezde AC Milana kao što su Keisuke Honda, Ignazio Abate, Riccardo Montolivo i Mattia De Sciglio.

Radnja se odvija na ulicama Milana. Video prikazuje kako nekolicina pljačkaša banke slučajno nailaze na zvijezde AC Milana, koji se zatim daju u potragu za odbjeglim banditima. Pomaže im manekenka s kojom surađuju i koja se pridružuje potjeri u Audiju R8 opremljenim gumama Proxes T1 Sport.

Igrači koriste svoje vještine s loptom i timski rad te zaustavljaju lopove u njihovu bijegu, što kulminira uhićenjem. Pridružujući se radnji, legenda za slobodne udarce i sadašnji trener AC Milana, Siniša Mihajlović, pokazuje kako je i danas još uvijek u vrhu.

Više od 40 godina, Toyo Tires udovoljava velikim zahtjevima europskog tržišta sa svojim gumama za osobna vozila visokih performansi. Tijekom tog razdoblja, Toyo Tires je uvijek sa sveobuhvatnom linijom izvrsnih proizvoda za vozače odgovarao na zahtjeve tržišta koje se brzo mijenja. Marka kojoj se u Europi vjeruje, Toyo Tires ima izuzetno dobru priliku za rast, a planira i dalje biti iznad očekivanja potrošača i „iznenađivati“ svijet.

Pogledajte ponudu i naručite best buy Toyo Tires guma.

Pregledajte najnoviji katalog zimskih modela Toyo Tires guma

 

 
w Povratak na vrh