Predsjednik Toyo Tires Europe GmbH, Tatsuo Mitsuhata, objavio je da su gume Snowprox S953A izabrane od strane Audi AG kao dio originalne opreme za Audi A3 model.

205/50 R17 93H XL Snowprox S953A će se postaviti na Audi A3 model koji će se isporučivati sa zimskim gumama u sezoni 2015. godine. Inovacija u dizajnu Snowprox S953A savršeno se nadopunjuje sa Audi A3 modelom.

Ovo nije prvi puta da su gume Toyo Tires dio originalne opreme na Audi vozilima. Open Country W/T gume su također dio prve ugradnje u Audi Q7 vozilima koji će se isporučivati u zimu. Sportski modeli Audi RS4 i RS 5 isporučuju se također nsa Toyo Tires T1sport gumama.

Toyo Tires guma 255/35 R19 96Y Proxes T1 Sport jedna je od odabranih modela guma za ugradnju na Audi TT modele specificirane za opcionalne 19-inčne kotače. Kod Audi TTS modela ista guma je ekskluzivno ugrađena za sve modele s 19-inčnim kotačima.

S poboljšanim svojstvima upravljanja, kočenja i naglim promjenama pravca, guma Proxes T1 Sport udovoljava Audijevim zahtjevima za gumama visokih performansi koje odgovaraju dinamičnim i sigurnosnim karakteristikama vozila.

Toyo Tires kontinuirano poboljšava tehnologiju, usredotočujući svoj razvoj novih proizvoda kako bi nastojao premašiti zahtjeve svjetskih najzahtjevnijih proizvođača automobila.

 
w Povratak na vrh