Nakon dodjele povijesne nagrade s rezultatom testa "vrlo dobar" od strane Stiftung Warentest u 2012. God., u prosincu  2013. god. ugledna švedska  testna organizacija Testfakta bira Power Bull premium bateriju kao pobjednika testa i dodjeljuje mu titulu "Best in Test".

Power Bull PRO P63 40 bio je predmet ovog usporednog testa i pobijedio je sa ukupnom ocjenom od 4,4 boda što je ostavilo vodeće konkurentne proizvođače Bosch, Varta, Exide, itd. u pozadini. Banner akumulator dobio je 4,7 bodova u kategoriji testiranja kapacitet što je daleko najbolja ocjena od svih proizvoda na testu. To je osobito važno imajući u vidu da je količina pohranjene energije u Ah ključ za dugi vijek trajanja akumulatora u vozilima s visokim zahtjevima električnog sustava. Banner Power Bull je također uvjerio Testfakta ispitivače s obzirom na njegove sposobnosti hladnog starta i dobio 4.4 boda.
Bannerov komercijalni CEO, g. Andreas Bawart kaže: "Mi smo jako zadovoljni ocjenom "Best in Test" koju je Testfakta dodijelila našem Power Bull akumulatoru. Naime, Švedska organizacija nositelj je regularnih i ozbiljnih testova akumulatora već duži niz godina . Nakon rezultat testa "vrlo dobar" dodijeljenog od strane Stiftung Warentest u 2012.g., ova nova pobjeda i nova ocjena "Best in Test"  je daljnji dokaz da proizvodimo i prodajemo priznate kvalitetne proizvode. "

 

 

 
w Povratak na vrh