Ne propustite top ponudu na kupnju vozila Focus Business Plus s 1.5 dizelskim motorom. U bogatom paketu opreme Business Plus dostupan je već od 116.900 kuna. Osim navedenog modela, u ponudi je i Ford Focus Business PLUS 1.0 GTDi EcoBoost sa 125KS, dostupan već od 114.900 kuna.

Oba modela dolaze uz ABS + ESP + HLA (Pomoć pri kretanju na uzbrdici), sustav elektronske pomoći pri kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te My Key funkciju - tehnologija koja omogućuje postavljanje maksimalne brzine, postavljanje podsjetnika za sigurnosni pojas te kontrolu glasnoće audio sustava.

U tijeku je prezentacija Ford Focus modela u Supernovoj u Garden Mallu gdje možete razgledati izloženi model.

Vrijeme promocije:
Subota, 10.3. i od 10-14h
Petak: 2.3., 16. 3, 23.3. od 16,00 do 20 sati

Posjetitelji centra će u sklopu promocije moći razgledati vozilo, informirati se o cijeni i načinu financiranja te se pribilježiti na probnu vožnju. Najsretnijeg posjetitelja očekuje vikend vožnja sa novim Ford Focusom.

Ford Focus je prvi automobil koji je osvojio četiri nagrade za napredne sigurnosne mjere u vozilu na Euro NCAP natjecanju koje provodi neovisno tijelo za procjenu sigurnosti. Natjecanje je usmjereno na nove tehnologije sigurnosti i osiguranja. Pobjedničke značajke su: Driver Alert Forward Alert (uključeno u Adaptive Cruise Control), Active City Stop i Lane Keeping Aid (pomoć pri održavanju vozne trake). Focus je također prepoznat kao najbolji u kategoriji "mali obiteljski automobili", nakon što je dobio 5 zvjezdica na crash-testu i izuzetno dobre rezultate na četiri ključna područja: sigurnost odraslih putnika, djeca u vozilu, pomoć za pješake i pomoć za sigurnost vozila. Otkrijte širok raspon tehnologija koje čine ovo vozilo izrazito sigurnim i pomaže vam da vaša vožnja bude sigurna.

Obratite nam se s povjerenjem za dodatne informacije o dostupnim modelima.

Ford centar Zagreb
Heinzelova 70
10000 Zagreb
Tel.:  01 6167 656
E-mail.: ford@autohrvatska.hr

Kako do nas?

 
w Povratak na vrh